TEKİRDAĞ / ŞARKÖY - Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Kendisinden dünyayı emanet aldığımız çocuklar, toplumun neşesi ve mutluluğun kaynağıdır.

Çocuklarımızın insan hak ve özgürlüklerinin daha geliştiği bir toplumda yaşamaları dileğiyle Çocuk Hakları Gününü kutladık.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz. Atamıza duyduğumuz özlemi düzenlendiğimiz programda şiir ve şarkılarla dile getirdik.

Kas

Günümüz dünyasında en sık görülen kanser türlerinin başında akciğer kanseri gelmektedir. Bu nedenle kasım ayı tüm dünyada “Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı”, 17 Kasım da “Akciğer Kanseri Farkındalık Günü” olarak kabul edilmektedir.

Kas

Lösemi tedavi edilemez bir hastalık olarak görülürken bundan tam 22 yıl önce, LÖSEV kuruldu ve o küçük kahramanların kaderi değişti.

Ekm

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilalebet payidar kalacaktır. Mustafa Kemal Atatürk

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun!

Ekm

Okulumuz Gezi Kulübü 18 Ekim Çarşamba günü Çanakkale'ye gezi düzenledi.  Gezide öğrenci ve öğretmenlerimiz öncelikle Troya Antik Kenti ve Troya Müzesi'ni ziyaret etti.  Daha sonra Çanakkale On Sekiz  Mart Üniversitesi'ne geçildi. Öğrencilerimiz İlahiyat, Sağlık Bilimleri ve Toplum Bilimleri fakültelerini,  kütüphaneyi ve kampüsü gezdiler.

Ekm

Öğrencilerimiz, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Tekirdağ Gazi Süleymanpaşa Camii'nde düzenlenen programa katıldılar.

Ekm

Öğrencilerimiz ve İHL Meslek Dersleri öğretmenimiz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçemiz Müftüsü Sayın Ramazan TEKİN'i ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Okul Aile Biriliği Genel Kurul Toplantısı 6 Ekim 2023 Cuma günü saat 14.00'te aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuzda yapıldı.

Gündem Maddeleri

1.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

2.   Divan Seçimi.

3.   Okul Müdürü'nün Takdim Konuşması.

4.   Yönetim Kurulu Üyeliğine veliler arasından 5 asil, 5 yedek üye seçimi yapılması.

5.   Denetim Kuruluna veliler arasından 1 asil 1 yedek; öğretmenler arasından 2 asil 2 yedek üye seçimi yapılması.

6.   Veliler adına konuşmalar.

7.   Dilek ve Temenniler.

8.   Kapanış.

Eyl

Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in doğumunun sene-i devriyesi olan Mevlid-i Nebi Haftasını düzenlediğimiz anma programı ile kutladık. Programımıza katılan İlçe Müftümüz Ramazan TEKİN'e, programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Mustafa Kemal ATATÜRK'e Mareşal rütbesi ve Gazilik ünvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü, okulumuz tarafından düzenlenen programla kutlandı.

Nis

Bu sene TYT ve ATY sınavlarına girecek olan 12. sınıf öğrencilerimizin motivasyonunu yüksek tutmak için sınıf içerisinde bir takım çalışmalar yaptık.